NVK Local

local

NVK Local

Nuoret valokuvaajat järjestää vapaaehtoisvoimin valokuvauksesta kiinnostuneille nuorille ilmaisia tai huokean hintaisia tapahtumia, kuten valokuvauskursseja, workshoppeja ja yhteisnäyttelyitä. Local-toiminta on lanseerattu, jotta voimme tarjota myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville nuorille yhteisöllistä valokuvausharrastusta. Tällä hetkellä jo yhdeksästä kaupungista löytyy Local-vetäjiä, jotka luotsaavat vapaaehtoisina harrastustoimintaa omilla paikkakunnillaan. Ohjelmassa on esimerkiksi photowalkeja, kuvausretkiä, rentoja tapaamisia ja mielenkiintoisia työpajoja.

Kaikki tulevat Local-tapahtumat löydät Nuorten valokuvaajien facebook-sivujen tapahtumaosiosta. Jokaisella paikkakunnalla on myös oma facebook-ryhmä, jossa tulevista tapahtumista tiedotaan. Ryhmä löytyy klikkaamalla oman paikkakunnan logoa alla olevasta listasta tai kirjoittamalla hakukenttään NVK Local [oma paikkakunta]. Ryhmään liittyminen ei velvoita mihinkään.

NVK LOCAL PAIKKAKUNNAT

NVK_local_logo_white

Helsinki

NVK_local_logo_white

Turku

NVK_local_logo_white

Tampere

NVK_local_logo_white

Jyväskylä

NVK_local_logo_white

Oulu

NVK_local_logo_white

Kuopio

NVK_local_logo_white

Salo

NVK_local_logo_white

Pori

NVK_local_logo_white

Lahti

Local-vetäjäksi?

Haluaisitko lähteä mukaan järjestämään Nuorten valokuvaajien paikallistoimintaa? Voit olla mukana juuri sen verran kuin itse ehdit eikä tapahtumia tarvitse järjestää yksin. Katso alta mitä localilta vaaditaan ja mitä etuja voimme tarjota:

Localin edut:

  • – Alennus Nuorten valokuvaajien tapahtumiin (riippuen tapahtumasta)
  • – Ilmaislippu GoExpo-messuille vuosittain (Kuva & Kamera)
  • – Local-miitti kerran vuodessa, jossa pääset tutustumaan kaikkiin Suomen localeihin sekä saat koulutusta vetämisen avuksi
  • – Vuoden ilmainen jäsenyys paikalliseen kameraseuraasi
  • – NVK-paita ja todistus toiminnasta
  • – Lisäksi yli 10 tapahtumaa vuodessa järjestävälle localille yksi vapaavalintainen workshop tarjonnastamme ilmaiseksi!

Localilta vaaditaan:

  • – Kiinnostusta valokuvaukseen
  • – Intoa ja tiimityöskentelytaitoja
  • – Täysi-ikäisyyttä
  • – Facebook-tiliä

Haluaisitko liittyä yhteisöömme Local-vetäjänä?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@nuoretvalokuvaajat.fi
Voit lähettää myös mahdolliset kysymykset sähköpostitse. Kerro hakemuksessa, millainen valokuvaustausta sinulla on sekä miksi haluat lähteä mukaan Nuorten valokuvaajien toimintaan Local-vetäjäksi. Otsikoi sähköpostisi Local-vetäjä hakemus ja liitä mukaan yhteystietosi.