NVK Local

FB_NVK_Local_ohjaajarekry

NVK Local -konsepti yhdistää ja aktivoi samanhenkisiä nuoria kuvaajia ympäri Suomen. Haluamme aktivoida samalla paikkakunnalla asuvia nuoria valokuvaajia pitämään hauskaa ja tapaamaan toisiaan kuvakävelyiden sekä muiden NVK:n tuottamien ohjelmien avulla.

Etsimme eri paikkakunnilta valokuvauksesta kiinnostunutta henkilöä, jotka ovat valmiita keräämään paikalliset kuvaajat yhteen ja ottamaan vastuuta pienimuotoisten tapahtumien järjestelyistä.

NVK toimittaa kaiken tarvittavan materiaalin ja tuen vetäjälle. Vetäjältä ei vaadita muuta, kuin ripaus intoa ja Facebook -tili.
 Vastuuta ei ole erityisen paljoa. Valitut vetäjät saavat etuja NVK:n toiminnassa, virallisen todistuksen tehdystä työstä, uusia ystäviä sekä mukavia kokemuksia.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen
 esa.rosqvist(at)gmail.com – Mikäli sinulla on kysyttävää, niin kysymykset voi lähettää samaan osoitteeseen – Kerro hakemuksessa, millainen valokuvaus tausta sinulla on, sekä miksi haluat ryhtyä Nuorien valokuvaajien toimintaan NVK Local -konseptin kautta. Liitä mukaan myös yhteystietosi.
 Valitut vetäjät saavat etuja NVK:n toiminnassa, sekä virallisen todistuksen tehdystä työstä.

Localilta vaaditaan:

  • Kiinnostus valokuvaukseen
  • Intoa
  • 18-vuoden ikä
  • Facebook tili

 

Leave a Reply