Tapahtumat

nvk_tapahtuma_header (1)

Tulevat tapahtumat

www_JOUTSENO_eventphoto_2019

Sijainti: Joutsenon opisto
Kesto: 27.7.-1.8.2019
Hinta:
299 €
(sis.opetuksen, majoituksen ja kolme päivittäistä ateriaa)
240 €  (sis.opetuksen, kolme päivittäistä ateriaa, ei majoitusta)
Ilmoittaudu: Joutsenon Opisto

Oletko aina halunnut päästä kuvaamaan studiossa? Kiinnostaako henkilökuvaus miljöössä vai oletko enemmän maisemakuvaaja? Tahtoisitko tutustua tuote- tai ruokakuvaamisen saloihin? Oletko kiinnostunut valokuvausharrastuksesta mutta kameran asetukset eivät ole aivan hallussa, vai oletko jo kuvannut pidempään, mutta kaipaat haastetta ja uusia lähestymistapoja valokuvaamiseen? Tai kenties haluat vain tulla viettämään mukavaa kesäviikkoa kameran ja samanhenkisten ihmisten kanssa?

Joutsenon opiston luonnonkauniissa ympäristössä järjestettävä NVK Kesäleiri on kaikkea mitä valokuvaaja voi toivoa: päivittäin vaihtuvia kuvausteemoja ja -tehtäviä, ammattikuvaajien luentoja, kuvankäsittelyn saloihin pureutumista, mallinohjausta sekä vapaamuotoista illanviettoa ja muihin kuvaajiin tutustumista.

Leirin aikana saat kokemusta valokuvauksen eri osa-alueista ja mukana kulkevat mallimme laittavat itsensä täysillä likoon osallistujien puolesta. Aiempaa kokemusta henkilökuvauksesta ei tarvita, sillä taitavia mallejamme kuvaavat mielellään niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin konkarit.

Viikon päätteeksi koostamme jokaiselle leiriläiselle monipuolisen portfolion leirin aikana otetuista valokuvista.

Opiston atk-luokan tietokoneet on varustettu asianmukaisilla kuvankäsittelyohjelmilla (Adobe Photoshop ja Lightroom), joten omaa läppäriä ei välttämättä tarvita.

Leirin vetää Nuorten valokuvaajien tiimi, mutta ilmoittautuminen tapahtuu Joutsenon Opiston Taidekesän internetsivuilta

nvk_outdoor_weekend_instagram_2

Sijainti: Iso-Melkutin, Räyskälä, Loppi
Aika: 7.-8.9.2019
Hinta: 120 € (hinta sisältää opetuksen mutta ei ruokaa)
Ilmoittaudu: info@nuoretvalokuvaajat.fi

Miltä kuulostaisi rento valokuvausleiri luonnon helmassa ammattilaisen opastamana? No hyvältä tietenkin! Järjestämme nyt ensimmäistä kertaa valokuvausleirin, joka tapahtuu alusta loppuun luonnossa. Ota siis retkikamppeesi mukaan ja lähde mukaan seikkailulle!

NVK Outdoor Weekendillä pääset valokuvaamaan ja retkeilemään Räyskälän Iso-Melkuttimen upeissa järvimaisemissa, ja mikä parasta: Eeva Mäkisen johdolla! Eeva Mäkinen (www.eevamakinen.com) on tunnettu luontovalokuvaaja, eräopas ja maailman matkaaja, joten tällä leirillä tasokas opetus on taattu. Eevan lisäksi tapahtumaan osallistuu NVK:n omia vetäjiä, jotka ovat osallistujien tukena alusta loppuun saakka. Kaikentasoiset kuvaajat ja retkeilijät ovat lämpimästi tervetulleita!

Valokuvausluentoja, retkiä ja rentoa yhdessäoloa – sitä kaikkea on Outdoor Weekend!

PS: Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan kipinkapin mukaan!

PAIKKA
Iso-Melkutin, Räyskälä, Loppi

AIKA
7.–8.9.2019 (la-su)

HINTA
120€

IKÄRAJA
Leiri on tarkoitettu 16–29 -vuotiaille.

VÄLINEET
Välineet on oltava omasta takaa. Leirille tarvitset vähintään lämpimät vaatteet, teltan, makuualustan, makuupussin, ruokaa, vettä, kameran ja iloisen mielen! 🙂

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen: info@nuoretvalokuvaajat.fi.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, ikäsi ja hieman valokuvaustaustaasi. Laita sähköpostisi otsikoksi: NVK Outdoor Weekend 2019. Ilmoittautuminen on sitova.