Tapahtumat

nvk_tapahtuma_header (1)

Tulevat tapahtumat

Sijainti: Tampere
Aika: 18.5.2019 klo 11-17
Hinta: 25 € (sis. opetuksen)
Ilmoittaudu: info@nuoretvalokuvaajat.fi

Miten ottaa myyviä tuotekuvia? Minkälaista on työskennellä mainosvalokuvaajana? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen kun ammattivalokuvaaja ja -kuvankäsittelijä Otto Turunen saapuu Tampereelle valottamaan tuotekuvauksen ja kaupallisen kuvan kenttää. Workshopin aikana tulet oppimaan lisää tuotekuvauksesta teoriassa sekä käytännössä kuvausharjoitusten kautta.

PAIKKA
Lielahden kartano, Tampereen valokuvausseuran studio.
Tehdaskartanonkatu 38, 33400 Tampere.

HINTA
25 € sis. opetuksen.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu sähköpostitse info@nuoretvalokuvaajat.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimi, ikä ja hieman kuvaustaustaasi. Otsikoi sähköpostisi NVK Workshop Tampere. Työpaja on tarkoitettu 16-28-vuotiaille. 

Tutustu Oton töihin www.ottoturunen.com

www_JOUTSENO_eventphoto_2019

Sijainti: Joutsenon opisto
Kesto: 27.7.-1.8.2019
Hinta:
299 €
(sis.opetuksen, majoituksen ja kolme päivittäistä ateriaa)
240 €  (sis.opetuksen, kolme päivittäistä ateriaa, ei majoitusta)
Ilmoittaudu: Joutsenon Opisto

Oletko aina halunnut päästä kuvaamaan studiossa? Kiinnostaako henkilökuvaus miljöössä vai oletko enemmän maisemakuvaaja? Tahtoisitko tutustua tuote- tai ruokakuvaamisen saloihin? Oletko kiinnostunut valokuvausharrastuksesta mutta kameran asetukset eivät ole aivan hallussa, vai oletko jo kuvannut pidempään, mutta kaipaat haastetta ja uusia lähestymistapoja valokuvaamiseen? Tai kenties haluat vain tulla viettämään mukavaa kesäviikkoa kameran ja samanhenkisten ihmisten kanssa?

Joutsenon opiston luonnonkauniissa ympäristössä järjestettävä NVK Kesäleiri on kaikkea mitä valokuvaaja voi toivoa: päivittäin vaihtuvia kuvausteemoja ja -tehtäviä, ammattikuvaajien luentoja, kuvankäsittelyn saloihin pureutumista, mallinohjausta sekä vapaamuotoista illanviettoa ja muihin kuvaajiin tutustumista.

Leirin aikana saat kokemusta valokuvauksen eri osa-alueista ja mukana kulkevat mallimme laittavat itsensä täysillä likoon osallistujien puolesta. Aiempaa kokemusta henkilökuvauksesta ei tarvita, sillä taitavia mallejamme kuvaavat mielellään niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin konkarit.

Viikon päätteeksi koostamme jokaiselle leiriläiselle monipuolisen portfolion leirin aikana otetuista valokuvista.

Opiston atk-luokan tietokoneet on varustettu asianmukaisilla kuvankäsittelyohjelmilla (Adobe Photoshop ja Lightroom), joten omaa läppäriä ei välttämättä tarvita.

Leirin vetää Nuorten valokuvaajien tiimi, mutta ilmoittautuminen tapahtuu Joutsenon Opiston Taidekesän internetsivuilta

www_Outdoor_eventphoto_2019

Sijainti: TBD
Aika: 7.-8.9.2019
Hinta: TBD € (hinta sisältää opetuksen mutta ei ruokaa)
Ilmoittaudu: info@nuoretvalokuvaajat.fi

Tervetuloa viettämään viikonloppua luonnon helmassa hyvässä seurassa. Viikonlopun aikana tulet vaeltamaan, telttailemaan sekä saamaan opastusta luonto- ja maisemakuvaukseen ammattilaiselta, eikä eksymisestä tarvitse pelätä ammattitaitoisen eräoppaan suojeluksessa.

Tapahtumasta tullaan päivittämään tarkempaa infoa keväällä 2019.

PAIKKA
Luonnonkauniissa ympäristössä Etelä-Suomessa. Paikka tarkennetaan keväällä 2019.

OHJELMA
Tarkempi aikataulu ilmoitetaan osallistujille erikseen.

HINTA
Hinta tarkentuu keväällä 2019.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu sähköpostitse info@nuoretvalokuvaajat.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimi, ikä ja hieman kuvaustaustaasi. Otsikoi sähköpostisi NVK Outdoor Weekend