Tapahtumat

nvk_tapahtuma_header (1)

Tulevat tapahtumat

nvk_outdoor_weekend_instagram_2

Sijainti: Iso-Melkutin, Räyskälä, Loppi
Aika: 7.-8.9.2019
Hinta: 120 € (hinta sisältää opetuksen mutta ei ruokaa)
Ilmoittaudu: info@nuoretvalokuvaajat.fi

Miltä kuulostaisi rento valokuvausleiri luonnon helmassa ammattilaisen opastamana? No hyvältä tietenkin! Järjestämme nyt ensimmäistä kertaa valokuvausleirin, joka tapahtuu alusta loppuun luonnossa. Ota siis retkikamppeesi mukaan ja lähde mukaan seikkailulle!

NVK Outdoor Weekendillä pääset valokuvaamaan ja retkeilemään Räyskälän Iso-Melkuttimen upeissa järvimaisemissa, ja mikä parasta: Eeva Mäkisen johdolla! Eeva Mäkinen (www.eevamakinen.com) on tunnettu luontovalokuvaaja, eräopas ja maailman matkaaja, joten tällä leirillä tasokas opetus on taattu. Eevan lisäksi tapahtumaan osallistuu NVK:n omia vetäjiä, jotka ovat osallistujien tukena alusta loppuun saakka. Kaikentasoiset kuvaajat ja retkeilijät ovat lämpimästi tervetulleita!

Valokuvausluentoja, retkiä ja rentoa yhdessäoloa – sitä kaikkea on Outdoor Weekend!

PS: Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittauduthan kipinkapin mukaan!

PAIKKA
Iso-Melkutin, Räyskälä, Loppi

AIKA
7.–8.9.2019 (la-su)

HINTA
120€

IKÄRAJA
Leiri on tarkoitettu 16–29 -vuotiaille.

VÄLINEET
Välineet on oltava omasta takaa. Leirille tarvitset vähintään lämpimät vaatteet, teltan, makuualustan, makuupussin, ruokaa, vettä, kameran ja iloisen mielen!

ILMOITTAUTUMINEN
HUOM. leiri on täynnä!

Ilmoittaudu sähköpostitse kirjoittamalla osoitteeseen: info@nuoretvalokuvaajat.fi.
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, ikäsi ja hieman valokuvaustaustaasi. Laita sähköpostisi otsikoksi: NVK Outdoor Weekend 2019. Ilmoittautuminen on sitova.