Tapahtumat

nvk_tapahtuma_header (1)

Tulevat tapahtumat

Joutseno_2018_www_event

Sijainti: Joutsenon opisto
Kesto: 28.7.-2.8.2018
Hinta:
299 €
(sis.opetuksen, majoituksen ja kolme päivittäistä ateriaa)
240 €  (sis.opetuksen, kolme päivittäistä ateriaa, ei majoitusta)
Ilmoittaudu: Joutsenon Opisto

Oletko aina halunnut päästä kuvaamaan studiossa? Kiinnostaako henkilökuvaus miljöössä vai oletko enemmän maisemakuvaaja? Tahtoisitko tutustua tuote- tai ruokakuvaamisen saloihin? Oletko kiinnostunut valokuvausharrastuksesta mutta kameran asetukset eivät ole aivan hallussa, vai oletko jo kuvannut pidempään, mutta kaipaat haastetta ja uusia lähestymistapoja valokuvaamiseen? Tai kenties haluat vain tulla viettämään mukavaa kesäviikkoa kameran ja samanhenkisten ihmisten kanssa?

Joutsenon opiston luonnonkauniissa ympäristössä järjestettävä NVK Kesäleiri on kaikkea mitä valokuvaaja voi toivoa: päivittäin vaihtuvia kuvausteemoja ja -tehtäviä, ammattikuvaajien luentoja, kuvankäsittelyn saloihin pureutumista, mallinohjausta sekä vapaamuotoista illanviettoa ja muihin kuvaajiin tutustumista.

Leirin aikana saat kokemusta valokuvauksen eri osa-alueista ja mukana kulkevat mallimme laittavat itsensä täysillä likoon osallistujien puolesta. Aiempaa kokemusta henkilökuvauksesta ei tarvita, sillä taitavia mallejamme kuvaavat mielellään niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin konkarit.

Viikon päätteeksi koostamme jokaiselle leiriläiselle monipuolisen portfolion leirin aikana otetuista valokuvista.

Opiston atk-luokan tietokoneet on varustettu asianmukaisilla kuvankäsittelyohjelmilla (Adobe Photoshop ja Lightroom), joten omaa läppäriä ei välttämättä tarvita.

Leirin vetää Nuorten valokuvaajien tiimi, mutta ilmoittautuminen tapahtuu Joutsenon Opiston Taidekesän internetsivuilta

NVK WORKSHOP PORVOO

Sijainti: Vanha Porvoo
Kesto: 15.7.2018 klo 13-20
Hinta: 30 € (hinta sisältää opetuksen mutta ei ruokaa)
Ilmoittaudu: info@nuoretvalokuvaajat.fi

Tervetuloa viettämään intensiivistä kuvauspäivää idylliseen Porvooseen NVK:n muotokuvaus-workshoppiin! Päivän aikana sukellat muotokuvauksen saloihin, opit lisää valonkäytöstä ja mallinohjauksesta sekä pääset tutustumaan Porvoon kauniiseen vanhaan kaupunkiin mahtavan porukan kanssa.

Workshopissa saat ammattitaitoista opetusta ja pääset kuvaamaan mallien kanssa, jotka heittäytyvät täysillä mukaan kuvauksiin. Työpaja sopii niin aloittelijoille kuin jo enemmän osaaville kuvaajille.

PAIKKA
Vanha Porvoo. Tapaamispaikkana toimii Porvoon Paahtimo Mannerheiminsillan kupeessa (osoite Mannerheiminkatu 2, 06100 Porvoo).

OHJELMA
Aloitamme klo 13.00 luennolla, jonka jälkeen käymme syömässä. Ruuan jälkeen aloitamme kuvaukset, joita jatkamme n. 20.00 asti. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan osallistujille erikseen.

HINTA
30€ (sis. opetuksen). Ruokailut ja mahdolliset matkat Porvooseen ovat omakustanteisia. Maksu suoritetaan kortilla tapahtuman alussa. Vaihtoehtoisesti voit pyytää meiltä etukäteismaksutiedot.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittaudu sähköpostitse info@nuoretvalokuvaajat.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä nimi, ikä ja hieman kuvaustaustaasi. Otsikoi sähköpostisi NVK Workshop Porvoo.