Tapahtumat

nvk_tapahtuma_header (1)

Tulevat tapahtumat

jyvaskyla_www_event

Sijainti: Jyväskylä 
Kesto: 15.-17.6.2018
Hinta: 150 € 
Ilmoittaudu: info@nuoretvalokuvaajat.fi

Miltä kuulostaisi viikonloppu valokuvauksen parissa?
Haasta itsesi ottamaan kesän upeimmat henkilökuvat tai tempaudu katukuvauksen kiehtovaan maailmaan!

NVK Weekend tarjoaa laadukasta valokuvausopetusta, mielenkiintoisia kuvaustehtäviä sekä loistavia kuvankäsittelyvinkkejä. Viikonlopun aikana pääset tutustumaan sekä miljöömuotokuvaukseen että katukuvaukseen kesäisessä Jyväskylässä.

Luvassa katukuvaamista ja henkilökuvaamista urbaanissa miljöössä. Tule päästämään luovuutesi valloilleen osaavien opettajien ja upeiden mallien kanssa!

Weekendin ohjelma rakennetaan osallistujien taitotason perusteella, joten mukaan voi tulla riippumatta siitä, kuinka paljon on kuvannut.

Viikonloppu on suunnattu 16-28-vuotiaille kuvaajille, ja osallistumismaksu kattaa sekä opetuksen että majoituksen. Ruokailut omakustanteisesti.

Joutseno_2018_www_event

Sijainti: Joutsenon opisto
Kesto: 28.7.-2.8.2018
Hinta:
299 €
(sis.opetuksen, majoituksen ja kolme päivittäistä ateriaa)
240 €  (sis.opetuksen, kolme päivittäistä ateriaa, ei majoitusta)
Ilmoittaudu: Joutsenon Opisto

Oletko aina halunnut päästä kuvaamaan studiossa? Kiinnostaako henkilökuvaus miljöössä vai oletko enemmän maisemakuvaaja? Tahtoisitko tutustua tuote- tai ruokakuvaamisen saloihin? Oletko kiinnostunut valokuvausharrastuksesta mutta kameran asetukset eivät ole aivan hallussa, vai oletko jo kuvannut pidempään, mutta kaipaat haastetta ja uusia lähestymistapoja valokuvaamiseen? Tai kenties haluat vain tulla viettämään mukavaa kesäviikkoa kameran ja samanhenkisten ihmisten kanssa?

Joutsenon opiston luonnonkauniissa ympäristössä järjestettävä NVK Kesäleiri on kaikkea mitä valokuvaaja voi toivoa: päivittäin vaihtuvia kuvausteemoja ja -tehtäviä, ammattikuvaajien luentoja, kuvankäsittelyn saloihin pureutumista, mallinohjausta sekä vapaamuotoista illanviettoa ja muihin kuvaajiin tutustumista.

Leirin aikana saat kokemusta valokuvauksen eri osa-alueista ja mukana kulkevat mallimme laittavat itsensä täysillä likoon osallistujien puolesta. Aiempaa kokemusta henkilökuvauksesta ei tarvita, sillä taitavia mallejamme kuvaavat mielellään niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin konkarit.

Viikon päätteeksi koostamme jokaiselle leiriläiselle monipuolisen portfolion leirin aikana otetuista valokuvista.

Opiston atk-luokan tietokoneet on varustettu asianmukaisilla kuvankäsittelyohjelmilla (Adobe Photoshop ja Lightroom), joten omaa läppäriä ei välttämättä tarvita.

Leirin vetää Nuorten valokuvaajien tiimi, mutta ilmoittautuminen tapahtuu Joutsenon Opiston Taidekesän internetsivuilta