Tietoa meistä

Nuoret valokuvaajat on Suomen Kameraseurojen Liitto ry:n organisoima, nuorten valokuvausharrastusta ja yhteisöllisyyttä kehittämään perustettu yhteisö. Tarjoamme sivustolla mielenkiintoisia artikkeleita monelta eri valokuvauksen osa-alueelta: kalustotestejä, valokuva-aiheisia uutisia ja paljon muuta!

Järjestämme myös tapahtumia, kuten valokuvausleirejä (#NVK Weekendejä), workshoppeja, kuvaus kävelyjä, yhteisnäyttelyitä yms. joista tiedotamme lisää ”tulevat tapahtumat” -osiossa ja facebookissa.

Seuraa meitä Facebookissa ja liity galleriaamme Flickrissä, jonka kautta voit osallistua Viikon kuva -kilpailuumme ja saada lisänäkyvyyttä kuvillesi!

 

Esa Rosqvist

nvk_messut-052

Hellou! Olen 27-vuotias intohimoinen itseoppinut valokuvaaja Kouvolasta. Erityisesti öisillä maisema- ja tähtikuvilla kerron tarinani. Lisäksi olen todella innokas kokeilemaan uusia tekniikoita valokuvauksessa. Musiikkia harrastavana henkilönä toinen todella tärkeä kuvausaihe minulle on livemusiikki. Aktiivisen valokuvaamisen aloitin vuoden 2011 loppupuolella.

FacebookInstagram

 

Samuel Glassar

nvk_messut-033

Olen Samuel Glassar, 20-vuotias vaasalainen. Olen luonne, joka pyrkii kuuntelemaan intuitiotaan kaikessa tekemisessään. Tykkään seikkailuista, tuntemattomaan hyppäämisestä, uusien ihmisten tapaamisesta ja fiilistelystä. Olen kuvannut vuodesta 2010 asti ja olen itseoppinut kuvaaja. Olen innostunut yrittäjyydestäkin ja perustin oman toiminimeni (ranDom photo) vuonna 2013. Samoista syistä hyppäsin NVK:n mukaan. Jouluna 2014 siirryin valokuvaushommien kautta Ukko Schnapps -yrityksen toimintaan täysipäiväisesti. Kuvaan nykyään saatunnaisia keikkoja ja yleisesti harrastepohjalla.

Toimin vetäjänä tapahtumissa sekä yleisenä ylläpitäjänä sivustoilla.

Toivottavasti nähdään pian! 🙂

Seuraa minua: Instagram
ranDom photo:n Facebook

 

Meeri Lehto

Hei sinä!

Olen Meeri Lehto, tiivistetysti kuvailtuna sellainen menevä, sosiaalinen ja aina (mahdollisimman) positiivinen tyyppi.

Nuorissa valokuvaajissa toimin hallinnon jäsenenä, ja vastaan tapahtumien ja toiminnan suunnittelusta muiden vetäjien kanssa.

Ensimmäisen valokuvani nappasin ollessani 8-vuotta vanha, jonka jälkeen kuvatulvaa ei voinut estää. Voisi siis sanoa, että olen harrastanut valokuvausta aina — mutta säännöllisen epäsäännöllisesti. Otteeni valokuvaukseen on tutkiva, ihmettelevä, ja tarinallinen. Valokuvaus on itselleni rakas harrastus, joka vaatii pysähtymään, ja rauhoittaa näkemään elämän kauneimmat asiat.

Instagram 

 

 

Topi Markovaara

Esittely tulossa.

Amanda Lehtola
amanda_mustavalko

Hei, olen 26-vuotias valokuvaaja, suomen kielen, kirjallisuuden ja viestinnän opiskelija sekä käsikirjoittaja.
Hyppäsin NVK:hon virallisesti mukaan marraskuussa 2016, mutta taustajoukoissa olen häärinyt jo pidempään.

Työkseni kuvaan pääasiassa häitä, mutta puhelimella taltioin arkeani aktiivisesti päivittäin. Myös maisemat ja matkakuvaaminen ovat lempikohteitani. Valokuvillani haluan kertoa tarinoita, taltioida kauneutta ja tunnelmia. Rakastan luonnonvaloa ja aitoutta.

Poden kroonista matkakuumetta, rakastan lukemista ja villasukkia, kesäöitä ja syysiltoja, hymyjä ja spontaaneja seikkailuja. Kuljetan aina mukanani muistikirjaa ja kynää, ja olen äärimmäisen utelias elämää ja maailmaa kohtaan.

Www / Facebook / Instagram

Andrei Turro

IMG_3535

Hei, olen 27-vuotias helsinkiläinen graafikon alku ja mobiilikuvaaja. Valokuvausta olen harastellut rikkonaisesti vuodesta 2007 asti, mutta vuoden 2009 aikoihin siirtynyt enemmän mobiilikuvauksen puoleen. Kuvaan pääosin polkupyöriä ja niihin liittyviä aktiviteetteja muun elämäni ohessa. Kuitenkin viime aikoina peilittömien kameroiden myötä on alkanut veri vetämään takaisin konkreettisen kameran suuntaan. NVK:ssa toimin graafikkona ja mallina.

 

 

 

 

 

NVK:n entiset vetäjät:

Sakari A. Mäkelä

 

nvk_messut-062Moikka, olen Sakari, 30-vuotias valokuvaaja, elokuvaaja ja mediatuottaja Järvenpäästä. Olen toiminut Suomen Kameraseurojen Liitossa varapuheenjohtajana sekä nuorisovastaavana ja perustanut Nuoret valokuvaajat -yhteisön. En ole itse enää NVK:n toiminnassa mukana kasvettuani ulos NVK:n 16-29 vuotiaden ikähaarukasta, mutta olen jättänyt toiminnan luottavaisin mielin nuorempien vetäjien käsiin. Valokuvaaminen on aina ollut suuri intohimoni ja rakastan erityisesti öistä maisemakuvausta. Muutoin laaja-alaisesta kiinnostuksestani suosikkejani ovat erityisesti automainosvalokuvaaminen sekä muotikuvaus.

Olen harrastanut kuvaamista pienestä pitäen ja tehnyt sitä työkseni nyt kymmenisen vuotta opintojeni ohessa. Päätyöni teen tällä hetkellä liikkuvan kuvan parissa yrityksessäni White Cloud Productions, jossa olen kuvannut ja leikannut niin lyhytelokuvia, musiikkivideoita kuin tv-mainoksiakin. Toimin lisäksi kuvataiteen tuntiopettajana Järvenpään lukiossa ja Järvenpään Opistossa.

Portfolio / 500px / Flickr

 

 

Pauli Riikonen

149494_10150747446758095_2135774209_n

Hey! Olen Pauli, 26-vuotias IT-alan heppu Helsingistä. Valokuvaus on minulle rakas harrastus ja sopivaa vastapainoa dataushommille. Aloitin kuvaamalla lähes kaikkea mahdollista, mutta mielenkiintoni on viimeistään viimeisen parin vuoden aikana siirtynyt lähes täysin muotokuvaamiseen.

Portfolio

 

Lauri Laukkanen

 

1492385_10203476693059345_803399864_o

 

Moi! Olen 21-vuotias, kansainvälisesti palkittu ja tunnettu valokuvaaja, jolla on intohimoinen ote kuvaamiseen ja taiteen luomiseen valokuvan keinoin. Sain mm. viime vuoden lopussa kansainväliseltä World Photo Day -organisaatiolta Photographer of the Year 2012 -palkinnon (arvo 3500€).

 

Olen toiminimelläni kuvannut isoille asiakkaille, kuten Suomen Kansallisbaletille. Toimin myös ainoana eurooppalaisena editorina suurella amerikkalaisella  SLR Lounge -valokuvaussivustolla. Olen lisäksi hyvin aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja tykkään verkostoitua ja keskustella tuhansien seuraajieni kanssa niin Facebookissa kuin Twitterissäkin.

 

 

 

Atte Tanner

 

Profiilikuva_atte_tanner

 

Moro, olen 21-vuotias valokuvaaja nimeltä Atte! Valokuvaamisessa nautin eniten idean siirtymisestä lopulliseen muotoonsa. Haluan valokuvillani välittää vahvoja tunteita, kauniita tarinoita ja meidän niin ihmeellistä todellisuutta. Erikoisuuteni on luoda kekseliäitä henkilökuvia lokaatiossa. Valokuvaajana haluan jatkuvasti löytää uusia ja mielenkiintoisia tapoja nähdä asioita.

 

Opiskelin valokuvausta Västra Nylands folkhögskola –kansanopistossa vuosina 2011-2012. Tämän jälkeen suoritin varusmiespalvelukseni valokuvaajana armeijan virallisessa Ruotuväki-lehdessä. Taideopintoni jatkuvat tällä hetkellä Lahden Muotoiluinstituutissa.

 

Portfolio / Facebook / 500px

 

3 Responses

 1. Irene Varila
  Irene Varila 16 helmikuun, 2016 at 20:55 · Reply

  Hei,

  Minulla on 9 vuotias poika, joka olisi kiinnostunut kuvauksesta. Onko teillä mahdollisesti jokin kesäleiri/päiväleirejä tulevana kesänä?
  Yt. Irene

  1. Esa Rosqvist
   Esa Rosqvist 17 helmikuun, 2016 at 23:11 · Reply

   Hei Irene.

   Meillä on tulossa kesäleirejä, mutta meidän ikäraja noihin tapahtumiin on valitettavasti 15 vuotta.

 2. Panu Issakainen
  Panu Issakainen 8 huhtikuun, 2017 at 11:29 · Reply

  Hei!

  Olen kesällä 18-vuotta täyttävä nuori mies Kuopiosta ja olisin kiinnostunut nuorten valokuvaajien toimintaan osallistumisesta. Minua kiinnostaakin paitsi kesäleireille osallistuminen, myös itse nuoriin valokuvaajiin liittyminen. Siksi kysyisinkin, että onko liittyminen mahdollista?

Leave a Reply