Tulevat tapahtumat

Täältä löydät tietoa tulevista tapahtumista. Toivottavasti löydät listasta itseäsi kiinnostavia leirejä, workshopeja tai kuvakävelyitä. Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi kaikki nuoret kuvaajat taitotasosta riippumatta. Tervetuloa mukaan kuvaamaan ja tutustumaan muihin samanhenkisiin nuoriin!

NVK Weekend Orivesi 16.-18.6.

Aiemmin Tampereella järjestetty weekend muuttaa tulevana kesänä Oriveden upeisiin maalaismaisemiin.
Perinteikäs ja kulttuurillisesti merkittävä Oriveden opisto tarjoaa loistavat puitteet viikonlopun mittaiselle valokuvausleirille. Viikonlopun hintaan (145 €) sisältyy majoitus ja ruokailut.

Orivedellä panostamme erityisesti miljöö-, maisema- ja studiokuvaukseen sekä kuvankäsittelyyn.

 

NVK Kesäleiri 29.7.-5.8.

Oletko aina halunnut päästä kuvaamaan studiossa? Kiinnostaako henkilökuvaus miljöössä vai oletko enemmän katu- tai maisemakuvaaja? Oletko kiinnostunut valokuvausharrastuksesta mutta kameran asetukset eivät ole aivan hallussa, vai oletko jo kuvannut pidempään, mutta kaipaat haastetta ja uusia lähestymistapoja valokuvaamiseen? Tai kenties haluat vain tulla viettämään mukavaa kesäviikkoa kameran ja samanhenkisten ihmisten kanssa?

Joutsenon opiston luonnonkauniissa ympäristössä järjestettävä NVK Kesäleiri on kaikkea mitä valokuvaaja voi toivoa: päivittäin vaihtuvia kuvausteemoja ja -tehtäviä, ammattikuvaajien luentoja, kuvankäsittelyn saloihin pureutumista, mallinohjausta sekä vapaamuotoista illanviettoa ja muihin kuvaajiin tutustumista. 

Leirin aikana saat kokemusta valokuvauksen eri osa-alueista ja mukana kulkevat mallimme laittavat itsensä täysillä likoon osallistujien puolesta. Aiempaa kokemusta henkilökuvauksesta ei tarvita, sillä taitavia mallejamme kuvaavat mielellään niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin konkarit.

Viikon päätteeksi koostamme jokaiselle leiriläiselle monipuolisen portfolion leirin aikana otetuista valokuvista.

Opiston atk-luokan tietokoneet on varustettu asianmukaisilla kuvankäsittelyohjelmilla (Adobe Photoshop ja Lightroom), joten omaa läppäriä ei välttämättä tarvita.

Leirin vetää Nuorten valokuvaajien tiimi, mutta ilmoittautuminen tapahtuu Joutsenon Opiston Taidekesän internetsivujen kautta osoitteessa www.joutsenonopisto.fi/taidekesa.


NVK Weekend Helsinki 25.-27.8.

Houkutteleeko elokuinen viikonloppu Helsingin kaduilla ja kallioilla kuvaten? NVK Weekend Helsingissä perehdytään henkilökuvaamiseen kaupunkimiljöössä ja leikitellään valolla studiossa.
Osallistumismaksu 99 € sisältää ruuat sekä mahdollisuuden tutustua sponsorikalustoon, mutta ei majoitusta.

NVK Weekend tarjoaa valokuvausopetusta, haastavia kuvaustehtäviä sekä loistavia kuvankäsittelyvinkkejä. Viikonlopun aikana pääset tutustumaan niin miljöö- kuin studiokuvaukseenkin katukuvausta ja hauskanpitoa lukuunottamatta.

Weekendin ohjelma rakennetaan osallistujien taitotason perusteella, joten mukaan voi tulla riippumatta siitä, kuinka paljon on kuvannut.
Ikäraja weekendeille on 16-29 vuotta.

Perjantaina klo 18-21
Lauantaina klo 10-22
Sunnuntaina klo 10-16
Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen info@nuoretvalokuvaajat.fi, otsikoksi ”Ilmoittautuminen NVK Weekend Helsinkiin”.

NVK Photowalk 16.9.

Tule viettämään hauska päivä yhdessä kuvaten ja lähiympäristöä ihmetellen! NVK Photowalkeja järjestetään tänä päivänä samaan kellonaikaan ympäri Suomen. Osallistuminen ja maksutonta ja mukaan on helppo tulla.

 

Leave a Reply