Lyhyt messufiilistely

Koko NVK-porukka haluaa kiittää suuresti kaikkia messukävijöitä, ja varsinkin kaikkia nuoria jotka poikkesivat osastollamme! Oli erittäin hauska nähdä ja tutustua teihin kaikkiin! Lievästä valokuvausyliannostuksesta huolimatta messuista on nyt selvitty erinomaisesti. Meidän osalta kolmeen messupäivään mahtui yhteensä 27 tuntia edustamista, 18 luentoa ja satoja uusia tuttavuuksia ja yhteistyökumppaneita.

Järjestimme polttovälikilpailun jonka ideana oli päätellä millä polttovälillä annettu valokuva oli otettu. Kilpailu oli käynnissä koko viikonlopun ajan ja aiheuttikin kivasti pohdiskelua ja lukuisia villejä arvauksia osastollamme. Voittajat on nyt arvottu, ja he ovat Satu, Henri ja Juha. Onneksi olkoon voittajille, ja mukavia ostoshetkiä kameratorilla.

Atte ja oikea vastaus!
Atte ja oikea vastaus!

”Haluan olla M42-hipsteri”-kilpailu oli pienimuotoinen tempaus, jonka keksimme spontaanisti järjestää juuri ennen messuja.  Tämän voitto meni lauantaina Henrille, joka lopulta tuli osastollemme lausumaan tarvittavat taikasanat. Voittajaa saatiinkin hetken odottaa osastollamme, mutta onneksi Henri tajusi lopuksi korjata potin itselleen!

Tästä hipsterien unelma adapterista kilpailtiin lauantaina.
Tästä hipsterien unelma-adapterista kilpailtiin lauantaina.

 

Henri Tahvanainen vei lopulta voiton M42-kilpailussamme!
Henri Tahvanainen vei lopulta voiton M42-kilpailussamme!

Kannattaa jatkaa sivujemme seuraamista tiiviisti, sillä Laurin pitämät luennot sosiaalisen median tärkeydestä julkaistaan lähitulevaisuudessa sivuillamme. Lisäksi messuilla mainostamamme pikakomento ihon muokkaukseen tulee artikkeleineen nähtäväksi ja ladattavaksi. Myös laajempi artikkeli messuista videoiden kera on luvassa!

Nuoret valokuvaajat