NVK Kesäleiri Joutseno

FB_Joutseno_leiri_2017

Oletko aina halunnut päästä kuvaamaan studiossa? Kiinnostaako henkilökuvaus miljöössä vai oletko enemmän katu- tai maisemakuvaaja? Oletko kiinnostunut valokuvausharrastuksesta mutta kameran asetukset eivät ole aivan hallussa, vai oletko jo kuvannut pidempään, mutta kaipaat haastetta ja uusia lähestymistapoja valokuvaamiseen? Tai kenties haluat vain tulla viettämään mukavaa kesäviikkoa kameran ja samanhenkisten ihmisten kanssa?

Kuusi päivää Joutsenon opiston mahtavassa miljöössä kutsuu kuvaamaan 29.7.-3.8.2017!
Joutsenon opiston luonnonkauniissa ympäristössä järjestettävä NVK Kesäleiri on kaikkea mitä valokuvaaja voi toivoa: päivittäin vaihtuvia kuvausteemoja ja -tehtäviä, ammattikuvaajien luentoja, kuvankäsittelyn saloihin pureutumista, mallinohjausta sekä vapaamuotoista illanviettoa ja muihin kuvaajiin tutustumista.

Leirin aikana saat kokemusta valokuvauksen eri osa-alueista ja mukana kulkevat mallimme laittavat itsensä täysillä likoon osallistujien puolesta. Aiempaa kokemusta henkilökuvauksesta ei tarvita, sillä taitavia mallejamme kuvaavat mielellään niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin konkarit.

Leirillä on päivittäin vaihtuva kuvausteema, ja leirin aikana koostamme jokaiselle leiriläiselle oman portfolion, tai täydennämme jo olemassaolevia portfolioita. Teemoina mm. henkilökuvaus, autokuvaus, maisemakuvaus, studiokuvaus ja autokuvaus.

Opiston atk-luokan tietokoneet on varustettu asianmukaisilla kuvankäsittelyohjelmilla (Adobe Photoshop ja Lightroom), joten omaa läppäriä ei välttämättä tarvita.

Leirin vetää Nuorten valokuvaajien tiimi, mutta ilmoittautuminen tapahtuu Joutsenon Opiston Taidekesän internetsivujen kautta osoitteessa http://www.joutsenonopisto.fi/taidekesa/kurssit/valokuvauskurssi-nuorille-kuvaajille/.

Tervetuloa nauttimaan kunnon intiaanikesästä ja mahtavasta kesäleirimeiningistä!

Ajankohta: 29.7.-3.8.2017
Leiripaikka: Joutsenon Opisto
Hinta:
A-hinta  290€
B-hinta  230€

  • A-hinta= opetus, aamiainen, lounas, päiväkahvi, iltaruokailu ja asuminen kahden hengen huoneessa
  • B-hinta = opetus, lounas ja päiväkahvi


Ikäraja: 16-29v.

Lisätiedot: Esa Rosqvist, puh. (+358) 50 344 8701 tai info@nuoretvalokuvaajat.fi

Nuoret valokuvaajat