GoPro osti ensimmäisen suomalaisen videon!

Konsta on meille NVK:ssa jo tuttu kasvo, meillä on muun muassa ollut hänestä haastattelu viime syksynä. Vapaa-ajallaan Järvenpääläinen Konsta harrastaa retkeilyluistelua. Näillä seikkailuillaan hän pitää usein mukanaan pientä GoPro -kameraa. Tämä harrastus todellakin kannatti Konstan tapauksessa, sillä GoPro löysi hänen  viime talvena tekemänsä luisteluvideon YouTubesta ja osti hänen videomateriaalinsa! Haluamme NVK:n osalta myös onnitella Konstaa tästä hienosta asiasta.

 Miltä tuntui olla ensimmäinen suomalainen jolta GoPro osti videon?

Onhan se hienoa, ja tavallaan kunnia olla ensimmäinen. Koko juttu tuli niin yllätyksenä! Kuvasin alkuperäsen videon ihan vaan omaksi iloksi, niin kuin aikaisemmatkin videot. Ja sitten itse GoPro, jolla on aika huikee näkyvyys YouTubessa, kiinnostui siitä ja lisensoi matskut.

Mikä on suosikki tapasi kiinnittää GoPro?

Se riippuu tosi paljon siitä mitä kuvaan. Ja se GoProssa onkin parasta, että sen voi kiinnittää käytännössä ihan mihin vain, kun vähän kikkailee. Tykkään paljon siitä ihan perus head strapista eli ns. otsapannasta ja myös sauvakiinnityksestä.

Mihin kaikkeen käytät GoProta?

Eniten sitä tulee käytettyä ulkona liikkuessa ja urheillessa. Melonta, laskettelu, pyöräily, retkiluistelu, you name it! Odotan kesää innoissani, että pääsee kuvaa wakeboardingii ja muita kesäaktiviteetteja! Olis myös makeeta päästä kokeilemaan kopterilla kuvaamista.

Mitä vinkkejä antaisit GoPro:lla kuvaamisesta kiinnostuineille?

Kokeilkaa luovia kiinnitystapoja, mutta miettikää myös sitä, mitä tapahtuisi jos kiinnitys pettää. Riskeimmissä kiinnityksissä kannattaa käyttää jotain back up narua tai muuta vastaavaa.

 

 

Lisää Konstan töitä löytyy täältä: Portfolio / Facebook / 500px

Nuoret valokuvaajat