NVK:n leiriviikonloppujen ilmoittautuminen avattu!

Nuoret valokuvaajat järjestää tänä kesänä kaksi leiriviikonloppua ”NVK Weekend” -nimellä. Ensimmäinen järjestettiin Tampereella 1.-3.8. Johanneksen koululla ja toinen järjestetään Helsingissä 5.-7.9. Kameraseura ry:n tiloissa. Viikonloput sisältävät luentoja, studiokuvausta, säiden salliessa kuvausretkiä (Tampereella Särkänniemeen ja Helsingissä Suomenlinnaan), makkaranpaistoa, kuvankäsittelyä ja mukavaa yhdessäoloa samanhenkisten nuorten kanssa.

Koko viikonlopun hinta on 79 euroa (sisältää päiväohjelmat). Voit myös osallistua yksittäisinä päivinä 29 euroa per päivä. HUOM! Majoitus ja ruokailut eivät kuulu hintaan, jokainen voi majoittua ja syödä itse valitsemassaan paikassa.

Osallistumisella ei ole ikärajaa, mutta suositus sisällön ja meiningin mukaisesti on vähintään 15 vuotta. Nuorimmassa päässä on hyvä huomioida, että tämä ei ole perinteinen valvottu leiri, koska järjestämme vain päiväohjelman. Emme näin ollen vastaa alaikäisistä, joten he voivat osallistua vain huoltajan suostumuksella (ja huoltajan vastuulla). Huoltaja voi halutessaan osallistua mukaan leirille nuoren mukana.

Ilmoittautumiset 29.8. mennessä Helsingin leirille osoitteeseen sakari.aleksi.makela@sksl.fi. Lisätietoja saa samasta osoitteesta tai puhelimella 040 8316625. Maksuohjeet saa sähköpostitse.

Tervetuloa mukaan! 🙂

Nuoret valokuvaajat