Nuoret valokuvaajat etsii lisää vetäjiä!

Oletko kiinnostunut valokuvauksesta ja tapahtumien järjestämisestä? Haluatko tutustua samanhenkisiin nuoriin ja päästä osaksi yhteisöä? NVK hakee lisää Local-vetäjiä usealle paikkakunnalle: Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Pori, Kuopio ja Salo.

NVK Local -toiminta koostuu paikkakunnallasi järjestettävistä valokuvausaiheisista tapahtumista, kuten esimerkiksi kuvakävelyistä, eri teemaisista workshopeista, piknikeistä ja kahvittelutuokioista. Toiminnan ydinajatus on yhdistää samalla paikkakunnalla asuvia nuoria kuvaajia ja luoda mukavia tapahtumia, joiden avulla voi saada uusia ystäviä, kannustaa nuoria valokuvaamaan ja kehittyä valokuvauksessa.

Hakijoilta vaaditaan intoa järjestää tapahtumia, kohtalaista tietämystä valokuvauksesta ja kameroista, somen sujuvaa käyttöä, tiimityöskentelytaitoja, Facebook-tiliä ja täysi-ikäisyyttä. Saat toiminnassa apua muilta Nuorten valokuvaajien vetäjiltä eikä millään paikkakunnalla toimintaa joudu pyörittämään yksin. Lisäksi käytössäsi on tapahtumapankki, josta löydät ideoita ja tukea tapahtumien järjestämiseen. Hakijoiden ei tarvitse olla ammattivalokuvaajia vaan pääasia on, että haluat päästä mukaan kanssamme yhdistämään nuoria valokuvauksen parissa.

Olemalla mukana Local-toiminnassa saat kokemusta tapahtumien järjestämisestä, kouluttamisesta ja valokuvaamisesta. Parasta Localina olemisessa on muihin samanhenkisiin kuvaajiin ystävystyminen ja verkostoituminen. Vetäjänä oleminen sopii erityisesti sinulle, joka haluat kartuttaa kokemusta esimerkiksi koulu- tai työnhakua varten! Siitä voi myös saada opintopisteitä, riippuen koulustasi.

Nuoret valokuvaajat -yhteisön järjestäjistä ei kukaan saa palkkaa, vaan toimimme täysin vapaaehtoisvoimin. Local-vetäjänä saat kuitenkin tiettyjä etuja:

  • Alennus Nuorten valokuvaajien tapahtumiin (alennus riippuen tapahtumasta)
  • Ilmaislippu GoExpo-messuille alkuvuodesta (Kuva & Kamera)
  • Local-miitti kerran vuodessa, jossa pääset tutustumaan kaikkiin Suomen Localeihin sekä saat koulutusta vetämisen avuksi
  • Vuoden ilmainen jäsenyys paikalliseen kameraseuraan
  • NVK-paita ja todistus toiminnasta
  • Lisäksi vuodessa yli 10 tapahtuman järjestäjä saa yhden ilmaisen vapaavalintaisen workshopin NVK:n koulutustarjonnasta!

_DSC3688

 

”Local-tapahtumissa inspiroi paljon se, miten aidon ennakkoluulottomasti kaikki otetaan mukaan. NVK tarjoaa opin lisäksi helpon tavan tavata uusia ihmisiä ja nähdä vanhoja kavereita.”

– Veera, Local-vetäjä, Helsinki

Meille valokuvaus on tärkeä asia, ja toivomme että voimme sinun avullasi saada muitakin nuoria innostumaan valokuvauksesta. Mikäli olet kiinnostunut lähtemään mukaan Local-vetäjäksi, niin laita meille sähköpostia, jossa kerrot omasta kuvaus- ja kuvankäsittelytaustastasi, miksi haluat Local-vetäjäksi sekä yhteystietosi osoitteeseen info@nuoretvalokuvaajat.fi. Otsikoi sähköposti Local-vetäjä hakemus.

Nuoret valokuvaajat