Loppuvuoden 2019 tapahtumat!

Tänä vuonna NVK järjestää ennennäkemättömän laajan kattauksen nuorten valokuvauskursseja ja -leirejä. Vuoden aikana järjestämme yhteensä neljä mielenkiintoista työpajaa eri aihepiireistä. Legendaarinen Joutsenon kesäleiri järjestetään tänäkin vuonna ja sen lisäksi meillä on tiedossa vielä huippuhauska kuvausviikonloppu luonnonhelmassa!

NVK WORKSHOP TAMPERE 18.5.2019

Miten ottaa myyviä tuotekuvia? Minkälaista on työskennellä mainosvalokuvaajana? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen kun ammattivalokuvaaja ja -kuvankäsittelijä Otto Turunen saapuu Tampereelle valottamaan tuotekuvauksen ja kaupallisen kuvan kenttää. Workshopin aikana tulet oppimaan lisää tuotekuvauksesta teoriassa sekä käytännössä kuvausharjoitusten kautta.

Työpaja pidetään Lielahden kartanolla Tampereen valokuvausseuran studiotiloissa klo 11-17. Hinta on huokeat 25€. Haluamme, että kaikilla nuorilla on mahdollisuus saada laadukasta valokuvausopetusta, joten osallistumismaksuilla katamme vain kuluja.

Tsekkaa lisätiedot tapahtumasta.

Loupedeck_ottoturunen_7

SPL_makeup_ottoturunen

Nike_airmax_ottoturunen

Kuvat: Otto Turunen.
Tutustu Oton muihin kuviin.

JOUTSENON KESÄLEIRI 28.7.-2.8.2019

Joka kesän odotetuin nuorten valokuvausleiri järjestetään myös tänä vuonna! Joutsenon opiston luonnonkauniissa ympäristössä järjestettävä NVK Kesäleiri on kaikkea mitä valokuvaaja voi toivoa: päivittäin vaihtuvia kuvausteemoja ja -tehtäviä, ammattikuvaajien luentoja, kuvankäsittelyn saloihin pureutumista, mallinohjausta sekä vapaamuotoista illanviettoa ja muihin kuvaajiin tutustumista.

Palaute kesäleiristämme on joka vuosi ollut erittäin positiivista ja sitä kehuttu jopa vuoden kansanopisto-opintoja vastaavaksi tehokurssiksi. Etkö usko? Tule itse kokemaan Joutsenon taikaa!

Tsekkaa lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan Joutsenon opiston nettisivuilta.

Kuva: Arno Hämäläinen @arnohamis
Kuva: Arno Hämäläinen @arnohamis & @hockeygrapher
Kuva: Helmi Hollo @helmihollo & @higherhalo
Kuva: Helmi Hollo @helmihollo & @higherhalo

NVK OUTDOOR WEEKEND 7.-8.9.2019

Syksyllä järjestämme jotain aivan uutta! Tiedossa on huikea syyskuinen viikonloppu luonnon rauhassa luontokuvaaja ja eräopas Eeva Mäkisen johdatuksella. Tapahtuma järjestetään Melkuttimella, joka on noin sadan kilometrin päässä niin Helsingistä, Turusta kuin Tampereelta. Leiri koostuu teoriasuuksista, kuvaamisesta ja mukavasta yhdessäolosta nuotion äärellä.

Parasta tässä tapahtumassa on se, että yövymme myös ulkosalla! Koska mukanamme on kokenut eräopas, leiri on turvallinen ja hieno kokemus kaikille aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Omat varusteet (teltta, makuupussi, lämpimät vaatteet, etc.) on kuitenkin oltava mukana, mutta tähän meillä on hyviä vinkkejä tulossa myöhemmin. Kävelymatkat pidämme lyhyinä, jotta voimme keskittyä kuvaamiseen ja ulkoilmasta nauttimiseen.

Tapahtumasta päivitetään lisätietoja kesän aikana, pysy kuulolla!

untitled (74 of 88)

untitled (53 of 53)-2-Edit-4

Kuvat: Eeva Mäkinen
Tutustu muihin Eevan kuviin.

NVK WORKSHOP  3 + NVK WORKSHOP 4

Syksyllä ja talvella järjestämme vielä kaksi workshoppia lisää. Tällä kertaa SINÄ saat päättää kuka toimii kouluttajana ja millä paikkakunnalla työpaja järjestetään. Kiinnostaako sinua jonkun tietyn kuvaajan kuvausvinkit? Mitä haluaisit oppia kuvaamaan paremmin? Jos haluat vaikuttaa, ole kuulolla! Kesällä kartoitamme teidän toiveitanne ja niiden perusteella järjestämme kaksi viimeistä workshoppia.

NVK LOCAL

Näiden huipputapahtumien lisäksi järjestämme säännöllisesti Local- eli paikallistapahtumia yli kymmenellä eri paikkakunnalla. Tapahtumat ovat vapaaehtoisten paikallisvetäjiemme järjestämiä ja pääsääntöisesti ilmaisia. Tulevat tapahtumat löytyvät aina Facebook-sivujemme tapahtumat-osioista sekä Instagramista tapahtumat-kohokohdasta. Usein tapahtumat ovat hauskoja photowalkeja, mielenkiintoisia työpajoja tai esimerkiksi rentoja kahvitteluita ja niissä käyminen on hyvä tapa päästä tutustumaan oman paikkakuntasi muihin kuvaajiin!

Kuva: Alexandra Karlsson

studio_workshop_2

Kuvat: Alexandra Karlsson @fillarilla & @alexemili

Nuoret valokuvaajat