NVK Weekend Orivesi 16.-18.6.2017

FB_Orivesi_wknd_2017

Kesäkuun valoisat illat, usvaiset aamut ja aurinkoiset päivät. Kamera, uusia ystäviä ja uusia oivalluksia kuvaamisen suhteen. Hauskanpitoa, inspiraatiota ja taidokasta kuvankäsittelyä.
Mitä muuta voi viikonlopulta toivoa?

Kesäkuun hauskin, mielenkiintoisin ja mieleenpainuvin viikonloppu nimittäin koittaa jälleen!
Nuoret valokuvaajat -yhteisö järjestää yhdessä Suomen Kameraseurojen liiton kanssa nuorille ja nuorille aikuisille suunnatun valokuvausleirin 16.-18.6.2017 Orivedellä.

Aiemmin Tampereella järjestetty valokuvausviikonloppu siirtyy tänä kesänä Oriveden luonnonkauniisiin maisemiin. Majoittuminen tapahtuu kulttuuritoiminnastaan tunnetulla Oriveden opistolla, ja lähistöltä löytyvät monipuoliset maastot niin maisema- , henkilö- kuin katukuvaukseenkin.

Leirillä harjoitellaan rennossa hengessä erityisesti maisemakuvaamista sekä henkilökuvaamista niin miljöössä kuin studiossakin. Tiedossa on inspiroivia luentoja, kuvaustehtäviä sekä kuvankäsittelyiltoja.
Mukaan tulevat kokeneet mallimme takaavat sen, että kuvattavaa riittää jokaiselle osallistujalle taitotasosta riippumatta.

Mukaan tarvitset ainoastaan oman kameran ja kuvausinnostuksen, NVK:n kokeneet vetäjät vastaavat kaikesta muusta!

Leirimaksu 145  € sisältää päivittäisen opetuksen lisäksi majoitukset sekä ruokailut.
Lisäksi Oriveden opisto tarjoaa käyttöömme atk-luokan, jonka tietokoneet on varustettu Adoben kuvankäsittelyohjelmilla. Näin ollen mukaan ei tarvitse ottaa omaa läppäriä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittautumiset 8.6. mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@nuoretvalokuvaajat.fi tai viestillä numeroon 040 5244949 / Amanda Lehtola

Nuoret valokuvaajat