NVK:n uudet tuulet

Nettisivumme ovat viime aikoina olleet säästöliekillä toiminnan ja tiedotuksen keskittyessä Facebookiin ja Instagramiin. Vuoden 2017 alku on kuitenkin ollut suunnittelurintamalla varsin toiminnantäyteinen, ja luvassa onkin tänä vuonna uusia tapahtumia, erilaisia kampanjoita, uudet ja entistä ehommat nettisivut sekä uutta, ajantasaista sisältöä kiinnostavista aiheista.

Tulemme lisäksi esittelemään kattavammin Local-toimintaa sekä ihania Local-vetäjiämme, NVK Weekendejä, photowalkeja sekä kesäleiriä.

 

Uusia ja vanhoja vetäjiä

NVK:n vetäjätiimissä on myös tapahtunut muutoksia. Nuorten valokuvaajien perustaja, toimintaa vuodesta 2008 lähtien luotsannut Sakari Mäkelä juhlisti 30-vuotissyntymäpäiviään tämän vuoden alussa ja jättäytyi samalla toiminnassa taka-alalle eräänlaiseksi isähahmoksi. Myös alusta asti vetäjänä ollut Pauli Riikonen on päättänyt jättää tilaa nuoremmille vetäjille, ja konkareiden tilalle ovat tulleet Meeri Lehto, Topi Markovaara sekä Amanda Lehtola. Uudet esittelyt vetäjistä päivittyvät sivuille piakkoin!

 

Uutta sisältöä kiinnostavista aiheista

Valokuvauskentältä kuulee jatkuvasti uusia uutisia ja jo entuudestaan tunnettujen kuvaajien rinnalle nousee uusia, lahjakkaita nimiä. NVK pyrkii tänä vuonna olemaan ajantasalla ja tuottamaan sisältöä, joka kiinnostaa nuoria kuvaajia. Tulemme puhumaan mm. matka-, hää-, tapahtuma-, astro-, ja autokuvaamisesta. Koulutamme leirien lisäksi myös netissä. Haastattelemme eri alojen ja osa-alueiden tekijöitä ja annamme myös vieraskynille tilaisuuden saada ääntään kuuluviin.

Olisiko sinulla mielessä jokin aihe, josta olisit erityisen kiinnostunut ja josta tahtoisit lukea NVK:n sivuilla? Haluaisitko itse kirjoittaa meille omasta mielenkiinnon/osaamisesi kohteesta?
Jätä kommenttia tämän artikkelin alle tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info [@] nuoretvalokuvaajat.fi.

 

NVK:n tapahtumat lähitulevaisuudessa

Tasan viikon päästä pääsemme rakentamaan NVK:n messuosastoa Kuva & Kamera -messuille. Osastolla sattuu ja tapahtuu kaikenlaista, on studiokuvaussessioita, bokeh-filtterin rakentamista sekä inspiraatioluentoja. Oman osastomme lisäksi valtaamme myös isot lavat käyttöömme ja luennoimme sekä tähtikuvauksesta että dokumentaarisesta hääkuvaamisesta.

Huhtikuun toisena viikonloppuna tähän mennessä Helsingissä ja Tampereella järjestetyt NVK  Weekendit laajenevat Keski-Pohjanmaalle, kun Kokkolan lähellä sijaitsevassa Kälviän opistossa järjestetään viikonlopun mittainen valokuvausleiri.
Emme malta odottaa kesän kuvaustapahtumia, vaan päätimme kaivaa kamerat esiin jo aiemmin, ja lähteä nauttimaan keväisestä viikonlopusta yhdessä kuvaten ja uutta oppien!
Lisää leiristä ja sille ilmoittautumisesta voit lukea täältä.

Nuoret valokuvaajat