NVK Weekend Kokkola 7.-9.4.2017

FB_Kokkola_wknd

Keväistä kuvausta Kokkolan Kälviällä!

Miltä kuulostaisi viikonloppu valokuvaamisen merkeissä? Oletko kiinnostunut henkilökuvaamisesta mutta et oikein tiedä mistä aloittaa? Onko studiokuvaaminen täysin vieras mutta kuitenkin kiinnostava asia? Haluatko löytää uutta inspiraatiota ja näkökulmaa kuvaamiseen?

NVK Weekend Kokkola tarjoaa valokuvausopetusta, päivittäin vaihtuvia kuvaustehtäviä sekä kuvankäsittelyvinkkejä Kokkolan Kälviällä, Keski-Pohjanmaan kansanopiston upeassa miljöössä. Viikonlopun aikana pääset tutustumaan niin miljöö- kuin studiokuvaukseenkin kuvankäsittelyä ja hauskanpitoa unohtamatta!

NVK_weekend

NVK Weekend laajentaa pääkaupunkiseudun ja Pirkanmaan lisäksi nyt myös Keski-Pohjanmaalle. Kokkolan lähellä sijaitseva Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa loistavat puitteet viikonlopun mittaiselle kokoontumiselle kuvaamisen parissa.

Viikonloppu alkaa teorialla, mutta siirrymme hyvin pian kokeilemaan ja treenaamaan asioita käytännössä. Jokaiselle päivälle on varattu päivän teemaan sopiva kuvaustehtävä, jonka ideoinnissa ja toteuttamisessa ammattitaitoiset vetäjämme auttavat tarvittaessa.

Leirin vetäjinä toimivat Samuel Glassar, Topi Markovaara, Meeri Lehto sekä Amanda Lehtola. Useampi vetäjä mahdollistaa henkilökohtaisen ohjauksen ja opastuksen leiriläisen näin halutessa.
Mukana on myös joukko taitavia malleja, joiden kanssa pääsee harjoittelemaan sekä mallinohjausta että muotokuvien ottamista niin miljöössä kuin studiossakin.

Käytössämme on opiston tietokoneluokka Adoben Lightroom ja Photoshop -kuvankäsittelyohjelmineen, joten leirille voi tulla ilman omaa kannettavaa tietokonetta.
Oma kamera on kuitenkin välttämätön.

Weekendin ohjelma rakennetaan osallistujien taitotason perusteella, joten mukaan voi tulla riippumatta siitä, kuinka paljon on kuvannut. Ikäraja NVK weekendeille on 16-29 vuotta.

Tervetuloa mukaan!

Hinta 180€

Osallistumismaksu sisältää ruoat ja majoituksen.

Osallistu leirille tai kysy lisää: http://www.kpedu.fi/koulutukset/kansanopisto/l4918-nvk-valokuvausleiri


 

Nuoret valokuvaajat