Osallistu valokuvakilpailuun!

nälkä_kilpailu_web

Osallistu NVK:n ja Yhteisvastuun järjestämään valokuvakilpailuun ja tue tärkeää kampanjaa!

Tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksen teemana on nälkä ja katastrofiapu. NVK ja Yhteisvastuu kutsuvat sinut tukemaan kampanjaa kuvan keinoin osallistumalla valokuvakilpailuun.

Kilpailun teemana on Nälkä.

Aihetta voi lähestyä haluamastaan näkökulmasta, ja kilpailuun voi osallistua myös aiemmin ottamallaan kuvalla. Ideoissa ja toteutuksessa luovuus ratkaisee!

Parhaat 3 kuvaa palkitaan 300 euron palkinnolla, minkä lisäksi voittajakuvat pääsevät esille Helsingin päärautatieasemalla maaliskuun lopussa järjestettävään Nälkä-teemaiseen valokuvanäyttelyyn.

Yhteisvastuu saa oikeuden käyttää voittajakuvia vapaasti somessaan sekä muiden tapahtumiensa ja järjestämiensä näyttelyiden yhteydessä vuoden 2018 aikana. Valokuvaajan nimi ja esittely mainitaan aina käytön yhteydessä.

SÄÄNNÖT JA OHJEET

Kilpailu on suunnattu alle 30-vuotiaille kuvaajille.
Kuvaajalla on oltava täydet oikeudet kuvaan.
Mikäli palkittavan kuvan on ottanut alaikäinen kuvaaja, kuvan käyttöoikeudesta tulee saada huoltajan kirjallinen suostumus.

Osallistu kilpailuun lähettämällä originaali täysikokoinen kuvatiedosto sähköpostilla osoitteeseen info@nuoretvalokuvaajat.fi, otsikolla ”Yhteisvastuu”. Viestiin tulee kirjoittaa mukaan kuvaajan nimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite (alaikäisen tapauksessa huoltajalta lisäksi vastaavat tiedot). Henkilö- ja osoitetietoja käytetään vain voittajiin yhteyttä ottamista varten eikä tietoja anneta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Kuvan pitkän sivun tulee olla vähintään 3000 pikseliä.

Tämän lisäksi voit halutessasi jakaa kuvan Instagramissa tunnisteilla #nvkyhteisvastuu ja #ruokatrendit2018.
NVK ja Yhteisvastuu jakavat parhaita kuvia somessaan.

Kilpailuaika päättyy 28.2.2018 klo 23.59.
Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Facebook tai Instagram eivät ole osallisena kampanjassa eikä kilpailussa.

Lue lisää kampanjasta: www.yhteisvastuu.fi!

Nuoret valokuvaajat