REKRY: Hyppää mukaan NVK:n vetäjäksi, local-vetäjäksi tai vieraskynä-kirjoittajaksi!

Olisitko sinä NVK:n uusi vetäjä?
Olisitko sinä NVK:n uusi vetäjä?

Haluatko hypätä mukaan mahtavaan NVK-vetäjätiimiin? Kiinnostaisiko sinua leirien ja workshopien vetäminen? Oletko loistava markkinoija? Palatko halusta päästä NVK:n somekanavien päivittäjäksi? Tykkäätkö kirjoittaa artikkeleita?

Jos vastasit edes yhteen kohtaan “kyllä”, saatat olla etsimämme henkilö!

Nuoret valokuvaajat hakee joukkoonsa uusia, innokkaita vetäjiä joilla on aikaa ja halua antaa osaamistaan NVK:n käyttöön. Voit olla innokas jokapaikanhöylä tai erikoistua johonkin seuraavista osa-alueista: tapahtumat, markkinointi, artikkelit tai some. Voit olla myös muita piiskaava tuottaja, joka pitää huolta aikatauluista ja siitä, että hommat tulevat tehtyä.

Palkkaa NVK:n pyörittämisestä ei valitettavasti saa, mutta korvaamattoman arvokkaita kokemuksia ja lukuisia hauskoja hetkiä senkin edestä. Koska vetäjätiimimme on iso, ei yhden ihmisen harteille kaadu liikaa taakkaa, ja tukea ja ohjausta on aina saatavilla.

Nuoret valokuvaajat on jatkuvasti kasvava yhteisö, jossa tekemistä ja mukavaa puuhaa riittää. Koska osa meistä nykyisistä vetäjistä alkaa olla vanhoja ja väsyneitä työssäkäyviä ja perheellisiä ihmisiä, kaipaamme joukkoomme uutta nuorta energiaa sekä uusia ideoita ja näkemyksiä NVK:n pyörittämiseen.


Laita avoin hakemus sähköpostilla osoitteeseen info@nuoretvalokuvaajat.fi ja kerro miksi juuri sinä olisit loistava lisä tiimiimme!

 

 

LOCAL-REKRY


Puuttuuko paikkakunnaltasi vireää valokuvaustoimintaa? Haluaisitko järjestää alueesi nuorille kuvaajille mukavaa tekemistä?
Ilmottaudu NVK Local -vetäjäksi ja tule yhdessä ideoimaan hauskoja valokuvaustapahtumia omalle paikkakunnallesi! Saat kaiken tarvittavan infon ja tuen NVK:lta,

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään osoitteeseen info@nuoretvalokuvaajat.fi

VIERASKYNÄ-REKRY


Pysyykö sinulla kynä kädessä ja suomen kieli hallussa? Pursuaako mielesi tai pöytälaatikkosi artikkeli-ideoita? Haluaisitko saada kirjoituksesi näkyviin NVK:n kanaviin?

Nuoret valokuvaajat etsii innokkaita vieraskynä-kirjoittajia, joiden tekstit pääsisivät paraatipaikalle NVK:n uudistuneiden nettisivujen blogi-osioon.

Oletko testannut uutta objektiivia? Tahdotko jakaa kuvankäsittelyvinkkisi muille?
Mistä löydät ideat valokuviisi?

Voit kirjoittaa mistä vain, kunhan aihe pysyy valokuvausteeman alla.

Laita avoin hakemus sähköpostilla osoitteeseen info@nuoretvalokuvaajat.fi

Nuoret valokuvaajat