Nanso x NVK Weekend

Hei nuori kuvaaja, tule viettämään inspiroivaa viikonloppua Helsinkiin valokuvauksen ja muodin parissa 4.-6.5.2018!

Oletko innostunut valokuvausharrastuksesta ja haluaisit päästä kehittämään taitojasi? Vai oletko jo kuvannut pidempään, mutta tahtoisit näyttää kyntesi muotibrändin some-kuvaajana? Tai kenties haluat muuten vain tulla viettämään mukavaa ja muodintäyteistä kevätviikonloppua kameran ja samanhenkisten ihmisten kanssa.

 

Nanso x NVK Weekend tarjoaa laadukasta valokuvausopetusta, mielenkiintoisia kuvaustehtäviä muodin parissa sekä monipuolisia kuvankäsittelyvinkkejä.
Tapahtuman alussa perjantaina Nanson pääsuunnittelija Noora Niinikoski ja Art Director Heidi Wenger pitävät briiffi- ja keskustelutuokion, jossa pääset syventymään Nanso-brändiin.
Lauantaina pääset kuvaamaan muotiaiheisia lifestyle-kuvia keväisessä Helsingissä.
Sunnuntaina käsitellään kuvia ammattilaisten opastuksella ja tapahtuman päätteeksi annamme kuvista palautetta. Osuvimmat kuvat ostetaan Nanson markkinoinnin käyttöön.

Nanso on lähes 100-vuotias suomalainen vaatebrändi, joka tänäkin päivänä ilahduttaa suomalaisia elämäniloisilla kuoseillaan ja vaatekaapin klassikkotuotteillaan. Kaikki Nanson kuosit ovat suomalaisten suunnittelijoiden käsialaa ja usein inspiraationa on toiminut Suomen alati muuttuva ja kaunis luonto.

Viikonloppu on suunnattu 16-29-vuotiaille kuvaajille. Osallistumismaksu on 39,90 € ja sisältää opetuksen sekä lounaat lauantaina ja sunnuntaina. Tapahtuma järjestetään Nanson showroomilla Sörnäisissä ja sen lähialueilla.

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan, oppimaan uutta ja ikuistamaan ikonisen vaatebrändin dna:ta!

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen  info@nuoretvalokuvaajat.fi

 

Nuoret valokuvaajat