Valokuvausleirit kesällä 2018

Vanerikorukuvausta á la Jenny Ahonen @jennyalhonenphoto
Vanerikorukuvausta á la Jenny Ahonen @jennyalhonenphoto

Kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia, ja koulutkin ovat loppusuoralla. Onko kesäsuunnitelmat edelleen auki ja valmistujaislahjatoive vielä mysteeri? Nuoret valokuvaajat tarjoaa ratkaisun molempiin ongelmiin. Nuorten valokuvaajien kesän 2018 tapahtumissa saat korkeatasoista valokuvauskoulutusta, mielenkiintoisia kuvaustehtäviä sekä loistavia kuvankäsittelyvinkkejä Jyväskylässä ja Joutsenossa.

Tästä linkistä pääset tapahtumasivulle, josta löydät lisää tietoa kustakin tapahtumasta.

Viime vuonna Joutsenon kesäleirillä  opeteltiin kuuden päivän aikana kuvaamaan mm. artistikuvia Suvi Aallolle, tuotekuvia käsintehdyistä vanerikoruista, lifestyle-puurosta, kesäisestä piknik-tarjottimesta, ruokakuvia leipomolle sekä paljon muuta.

Leirin päätehtävänä oli hääkuvaustehtävä, jonka veti Suomessa kovassa nosteessa oleva hääkuvaaja Amanda Lehtola. Mallina hääkuviin toimi myöhemmin samana viikonloppuun naimisiin menevä pariskunta joka sai ikimuistoiset kuvat leiriltä, ja leirin osallistujat pääsivät kokeilemaan Amandan johdolla millaiselta hääkuvaus voi tuntua ammattina.

Saara Jokisen studiossa ottama hääkuva @ssjphotography

Meille on tärkeää, että jokainen tapahtumaamme osallistuva kuvaaja saa parasta mahdollista koulutusta mahdollisimman huokeaan hintaan, ja osallistumismaksuilla pyrimme kattamaan ainoastaan tapahtumista aiheutuvat kulut. Teemme työksemme valokuvausta, ja opiskelemme kaiken aikaa itsekin valokuvausta eri osa-alueilla, jotta pystymme aina tarjoamaan mahdollisimman laadukasta koulutusta.

Tulevan kesän leiriohjelma kirjoitetaan kokonaan uusiksi, ja sisältö tulee jättämään ikimuistoisen kesäkokemuksen jokaiselle osallistujalle. Nuorten valokuvaajien tapahtumiin voi tulla kuka tahansa 16 – 28 vuotias valokuvauksesta kiinnostunut taitotasosta riippumatta. Tapahtumissamme on ollut sekä ensimmäistä kertaa järjestelmäkameraa käyttäviä kuvaajia että vastavuoroisesti ammattitason valokuvaajia, joten osaamme suhtautua ja sopeuttaa koulutustamme jokaisen kuvaajan taitotasoon sopivaksi.

Petri Heinilän upea leipäkuva @petriheinilaphotography
Petri Heinilän upea leipäkuva @petriheinilaphotography

Tsekkaa hinnat ja aikataulut tapahtumat -sivuilta, ja mikäli sinulla on kysyttävää tulevista tapahtumista niin voit laittaa meille kysymyksiä sähköpostilla info@nuoretvalokuvaajat.fi

Muista ottaa myös meidän sosiaalisen median kanavat haltuun:

Nuoret valokuvaajat